AR app laten maken

Een AR app staat voor Augmented Reality app. Je kunt een AR app laten maken voor meerdere apparaten en kanalen. Zo kun je een AR app laten maken voor mobiele apparaten, headsets en social media. De apps zorgen voor meer fysieke communicatie in de richting van marketing, support en educatie. Met een AR app heb je geen headset of andere apparatuur nodig. Je hebt alleen een camera nodig van bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Bij virtual reality (VR) is dit juist andersom. Daarom is AR eigenlijk wat makkelijker omdat je daar minder voor nodig hebt. Er wordt dan ook verwacht dat Augmented Reality de toekomst is.

Meerdere AR manieren

Er zijn meerdere manieren waarop een AR app jouw bedrijf kan helpen.

  • Augmented Reality Marketing

Zorg dat je producten, tijdschriften of fysieke locaties tot leven worden gebracht met AR content. Maak gebruik van Augmented Reality filters voor je social mediakanalen en breng je marketing naar het hoogste niveau.

  • Augmented Reality Support

Met deze support kun je overal ondersteuning krijgen van experts die AR remote expertise hebben. Dit gebeurt allemaal volledig handsfree.

  • Augmented Reality Educatie & Visualisatie

Dit wordt gebruikt voor instructies en educatie. Ontvang een stappenplan waardoor je weet hoe je efficiënter kunt werken.

AR bedrijf

Als je een AR app wilt laten maken, kun je op zoek gaan naar een AR bedrijf die daarin gespecialiseerd is. Je kunt bij ieder AR bedrijf kijken hoeveel projecten ze al hebben gedaan en hoe ervaren ze zijn in het maken van een AR app. Zo zijn er bedrijven die honderden projecten hebben gedaan, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Lees de website van het AR bedrijf goed door om te kijken of ze aan jouw wensen kunnen voldoen en wat ze voor je kunnen betekenen. Je kunt ook contact met ze opnemen zodat je al je vragen kunt stellen.

Mixed reality

Weet je al wat een mixed reality (MR) is? Dat is een combinatie tussen de echte en de digitale wereld. In mixed reality worden virtuele objecten geplaatst, en met die objecten kun je interactie hebben. Die virtuele objecten kunnen meerdere dingen zijn, bijvoorbeeld sneakers of meubels. Je kunt een mixed reality zien via een holografisch scherm of via een camera die in een mobiele telefoon zit. Er zit een grote toekomst in mixed reality, vooral voor bedrijven. Zo kunnen ze met MR meer ondersteuning krijgen op bijvoorbeeld promoties of het verkopen van producten. Ook wordt MR regelmatig gebruikt voor bijvoorbeeld een opleiding. Je kunt met MR namelijk technisch personeel opleiden door middel van visuele instructies. MR is echt de toekomst.