HP-364-XL

Originele en handige cadeaus voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en daarmee ook de cadeautjesstress want wat moet je nu dit jaar weer voor je familie kopen.. De douchegel en geurtjes kennen we inmiddels al een ook de cadeaubonnen en -kaarten zijn de afgelopen jaren meerdere malen als cadeau geven. Nee, dit jaar wil je het een keer helemaal anders aanpakken. Je wilt een echt origineel en handig cadeau geven waar de ander ook echt wat aan heeft. Benieuwd wat voor cadeaus die kunnen zijn? Je leest het hier.

Een verwarmde onderzetter voor je drinken

We drinken bijna allemaal wel thee of koffie en zo niet, dan gaat een beker warme chocolademelk er vast wel in op zijn tijd. Toch herkennen we allemaal vast ook het probleem van een koud kopje koffie of kop thee? Hoe dit komt? Omdat we hem gewoon totaal vergeten waren. Als je kop koffie of glas thee net klaar is, is deze helaas nog te heet om op te drinken. We laten hem daarom vaak even staan om hem wat te laten afkoelen. Het kan nog wel eens voorkomen dat we onze kop koffie of thee daarna helemaal vergeten en er pas een half uur later over nadenken. Helaas is dan het kwaad als geschiet en is het koud geworden. Met een verwarmde onderzetter voorkom je dit probleem. Je koffie of thee blijft vanaf nu op de juiste temperatuur.

Inkt voor de printer

De meeste mensen hebben inmiddels wel een printer thuis maar niks is zo vervelend als dat je moet printen en de inkt op is. Mensen denken hier vaak helemaal niet bij na dat de inkt ook op raakt. Pas op het moment dat het op is bedenken we ons dat we misschien nieuw inkt hadden moeten halen. Vooral de zwarte kleur heeft het vaak zwaar te verduren. Voorkom dit probleem door alvast een voorraadje in huis te hebben, zeker als er veel achter de computer wordt gewerkt. Het lijkt misschien niet echt een spectaculair cadeau voor geloof ons, iedereen wordt er blij van als de HP 364 XL zwarte kleur nog op voorraad is als deze in de printer op is.

De zelf-oplaadbare oplader

We hebben allemaal een telefoon en deze telefoons werken alleen als de batterij is opgeladen. Meestal hangen we onze telefoon ’s avonds aan het stroom maar het kaan ook voorkomen dat je batterij overdag een keertje leeg gaat. Je kunt deze uiteraard weer opladen als je, je oplader bij je hebt en bij een stopcontact in de buurt bent. Vooral dat lastige aspect is helaas soms nog wel eens een dingetje. Soms ben je namelijk niet in de buurt van een stopcontact en dan? Dan gebruik je natuurlijk gewoon een oplader die zichzelf opladen door middel van zonne-energie. Hiermee kun je (overdag) altijd en overal je telefoon opladen zonder een stopcontact nodig te hebben.

Nog meer originele en handige cadeaus voor de aankomende feestdagen? Laat het ons weten!