visgraat vloer

Een goed verhaal over projectvloeren

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar de vloer waar je op staat bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de ruimte. Een smoezelige en grauwe vloerbedekking zorgt voor een onverzorgde, aftandse sfeer. Daarentegen kan dezelfde ruimte, met dezelfde inrichting, maar met een mooi verzorgde vloer een frisse en hippe look hebben. Niet zo gek dus dat steeds meer ondernemers kiezen voor prachtige projectvloeren. Als je voor deze vloer kiest profiteer je van diverse voordelen en draag je vaak ook bij aan een betere wereld.

Een schitterende en persoonlijke vloer

Waarom zou je als ondernemer zijnde kiezen voor projectvloeren? Het antwoord hierop is heel eenvoudig, namelijk als je kiest voor deze vloer weet je zeker dat je een prachtige vloer in je zaak hebt liggen die jarenlang meegaat. Projectvloeren zijn in allerlei houttinten en afmetingen plank verkrijgbaar. Hierdoor kan je precies de vloer kiezen die bij jou en jouw onderneming past. Of je nu voor projectvloeren met een donkere en smalle plank kiest of voor een lichte plank met een breed formaat plank, er is altijd wel een vloer te vinden die helemaal aansluit bij de sfeer van jouw zaak. Zo krijg je persoonlijke en unieke vloer.

Eenvoudig schoon te houden en geen krassen

Naast het feit dat je een schitterende vloer hebt liggen als je kiest voor projectvloeren hebben deze vloeren nog meer voordelen. Je hebt als ondernemer zijnde vast geen zin om dagelijks veel tijd kwijt te zijn met het schoonmaken van de vloer. En je ziet het vast ook niet zitten om regelmatig krassen weg te poetsen. Als je kiest voor projectvloeren is het onderhoud van je vloer een fluitje van een cent. De vloer maak je eenvoudig schoon en dankzij de super sterke toplaag zie je geen krassen ontstaan. Ook niet bij intensief gebruik.

Projectvloeren voor een betere wereld

De planken waar projectvloeren van gemaakt zijn worden komen van duurzaam hout. Hierdoor is de belasting op het milieu zo min mogelijk. Daarnaast krijgen de arbeiders ter plaatse een eerlijk salaris en goede werkomstandigheden. Zo wordt iedereen blij van projectvloeren; de koper van de vloer, de arbeiders die de planken maken en de natuur. Dit is dus nog een goede reden om deze vloer aan te schaffen. In deze tijd waarin de samenleving en het klimaat voor allerlei uitdagingen staan voelt het extra goed om iets positiefs voor de wereld te doen.