Elfjes kijken bij droomvlucht Efteling

Heb je behoefte aan een indrukwekkende attractie waar je nog lang over na zal praten? Ga dan voor de droomvlucht Efteling. Deze attractie is met niets te vergelijken, en misschien is het toe te schrijven aan een nieuwe tendens. Later in de tekst meer daarover. De droomvlucht Efteling maakt de naam waar, een droom wordt werkelijkheid. Je zweeft door een wereld van elfen en trollen, je komt tot ontdekking dat steden vliegen terwijl jij slaapt, en dat het vliegen stopt als jij ontwaakt.

Nieuwe tendens bij pretparken Nederland?

Het lijkt erop dat de laatste decennia bij de pretparken Nederland de concurrentie ging tussen, wie heeft de snelste, de grootste, de meest extreme attractie. Bij de één ging je in de achtbaan drie keer over de kop, bij de ander maakte je met een extreme snelheid een haakse bocht. Hierin zijn dan heel sterk uitzonderingen, parken voor kleine kinderen waar zij aan van alles mee kunnen doen en daarvan leren. Dankzij de droomvlucht Efteling is er iets volstrekt nieuws. Het is niet expliciet sensatie, of leerzaam voor kinderen. Het is mooi, en jij geeft het de naam die jij eraan wil geven. Misschien omschrijf jij het als kunstzinnig? Nu is de vraag, is de droomvlucht Efteling een nieuw begin met de attracties in pretparken Nederland? Gaan we nu een tijdperk in dat naast dat leerzame verkeersplein waar kinderen met skelters kunnen leren om met verkeersborden om te gaan en de spectaculaire achtbaan, andere attracties krijgen?

Je zintuigen kunnen je bedriegen

Gezichtsbedrog werd vroeger meer toegepast dan nu. Maar ook het fenomeen dromen, waar komen die rare hersenkronkels toch vandaag? Deze gegevens zijn nu bij elkaar gebracht in de droomvlucht Efteling, en dat is nog maar een klein gedeelte van het pretpark. Naast de droomvlucht bestaat nog altijd het oude zoals het sprookjesbos en het spektakel van de Baron 1898 en de Python. Mochten de weergoden niet gunstig zijn, dan is er niets verloren, er is genoeg indoor en dan is die regenbui voorbij voordat je het weet. Wat rest is dat je nog lang zal terugdenken aan al dat gezichtsbedrog wat jij gezien hebt tijden de droomvlucht Efteling.

Een dagje weg, maar van goede kwaliteit

De pretparken Nederland leveren op alle fronten kwaliteit. Dit is goed te merken aan de eet- en drinkgelegenheden op het terrein, maar ook de veiligheid, en natuurlijk de diversiteit van attracties. Dit geldt voor de hele opsomming van Efteling, Slagharen, Walibi, Duinrell, en de minder bekende Drouwerzand en Drievliet. Daar tussenin zat dan nog de Julianatoren, Hellendoorn, en Toverland. Je kan een uitstapje online goed plannen, want allen geven zicht op wat je in het pretpark kan verwachten. Zoek je echt iets voor de allerkleinsten, of leerzaam voor grotere kinderen? Het kan ook zijn dat een groepje jongeren lekker een dagje vertier wil met veel sensatie van eerst een nat pak halen in een waterachtbaan gevolgd door een supersnelle achtbaan. Bij pretparken Nederland sta je nooit voor vervelende verassingen, je weet met welke groep je naar het pretpark wil gaan, vooraf is te zien en te lezen wat ieder pretpark kan bieden. Alle pretparken leveren goede kwaliteit.