BH

Tips bij het aanschaffen van een nieuwe BH

Wij vrouwen mogen ons zo nu en dan wel eens verwennen met een nieuwe BH. Natuurlijk is het niet alleen fijn om een BH te dragen, maar is het ook nog eens ontzettend vrouwelijk, mooi en sexy. Niet elke vrouw houdt ervan om een BH te dragen, dus sommige kiezen ervoor om dit niet te doen. Dat is natuurlijk ook harstikke normaal. De een houdt van zonder, de een van een BH met een beugel, de ander van een bralette. Het is een ontzettend persoonlijke keuze. Wij geven je graag wat tips bij een BH kopen, of misschien wel een bralette zoals we net benoemde…?

Meten

Het is altijd goed om je maat op te laten meten. Dit doen winkels zoals de Hunkemöller gratis en het is binnen een vingerknip gedaan. Het is zonde als je rondloopt met de verkeerde maat BH en ook nog eens slecht voor je borsten. Daarom geven we als tip mee om je altijd even op te laten meten, zodat je zeker weet dat je de juiste maat BH koopt. Zeker als je wat jonger bent, kunnen je borsten nou eenmaal snel veranderen. Het kost geen geld en ook totaal niet veel tijd en moeite, dus stap even naar binnen en vraag of je opgemeten kan worden!

Bij twijfel, vraag hulp

Het is geen enkel probleem om iemand met ervaring te laten kijken naar of de BH goed zit, of hij goed aansluit en of je de juiste maat aan hebt. Dit is ook helemaal niet raar om te doen. Als je Bh’s gaat shoppen in de H&M is dit natuurlijk minder gebruikelijk, maar in de Hunkemöller wordt er zelfs graag naar gekeken. Dit is voor hen dagelijkse kost en vinden het alleen maar fijn dat je met de juiste BH rondloopt.

Type BH

Je weet waarschijnlijk zelf wel welk type BH goed bij jouw borsten past en wat jij zelf prettig vindt zitten. Zoals we al eerder benoemde: een bralette. Dit is een goed alternatief als je een BH niet fijn vindt. In een bralette zit geen vulling en is dus vooral voor ondersteuning. Bralettes herken je vaak aan de kanten details. Het is ontzettend sierlijk en zit altijd erg mooi omdat het goed aansluit. Als je dus niet weg bent van Bh’s met beugels, vulling, ga zo maar door, probeer eens ene bralette! Deze zie je tegenwoordig in allerlei verschillende winkels voorbijkomen. Denk aan de hunkemoller, maar ook de H&M, & other stories en een Vero Moda verkopen ze.