Jobe kneeboard voor echte waterpret!

Het wordt alweer bijna zomer en dat betekent lekker weer! Er is niks fijner dan het water op en genieten van de zon en de fijne temperatuur. Zelf ga ik altijd met vrienden het water op om te genieten van onze vakantie of van ons weekend. Voor de aankomende zomer heb ik een kneeboard aangeschaft. Dit is een soort van combinatie tussen een surfplank en een waterski, maar dan een variant waarbij je met je knieën op de kneeboard gaat zitten. Met een lang touw surf je dan achter een boot aan zodat je op vol vermogen door de golven kan glijden. Je hoort het al; een wild en avontuurlijk dagje uit beleef je met een kneeboard. Heb ik je interesse gewekt? Heel goed! Dan ga ik je nu het een en ander vertellen over de verschillende varianten die te koop zijn en de voordelen daarvan. Zelf heb ik een Jobe kneeboard gekocht omdat ik hier goede ervaringen mee heb beleefd. Lees gauw verder en ontdek of dit product ook iets voor jou is! 

Een Jobe kneeboard verkrijgbaar in verschillende varianten

Anders dan bij een wakeboard is het bij een kneeboard de bedoeling dat je enkel met je knieën op het board plaatsneemt. Hierdoor heb je een stuk minder pk's nodig dan dat bijvoorbeeld bij een waterski het geval is. Kneeboards zijn er in veel verschillende varianten, maar mijn favoriet is toch wel de Jobe kneeboard. Dit merk biedt verschillende modellen aan die weer geschikt zijn voor verschillende personen en situaties. Kies bijvoorbeeld het model Streak als je een kneeboard voor kinderen koopt. Deze is kleiner van vorm en daarom perfect geschikt voor kinderen. Een Jobe kneeboard is geschikt voor verschillende situaties. Zo kun je deze achter een speedboot hangen, een kabelbaan of een rubberboot. Let erop dat elke situatie een ander kneeboard vereist. Zo dien je achter een kabelbaan of wakepark te kiezen voor een stevige variant omdat je over obstakels heengaat. Terwijl je achter een boot ook goed uit de voeten kan met een Compression model. Er zit verschil in de manier waarop een Jobe kneeboard wordt gemaakt. Een Compression model bevat veel lagen op elkaar geperst materiaal waardoor deze variant een groot drijfvermogen heeft. Ideaal voor volwassenen dus. Dat terwijl een Rotomolded goedkoper is omdat deze van binnen hol is en vol is gespoten met PU. Deze is iets goedkoper, maar levert daarvoor wel een deel drijfvermogen in.

Het is dus maar net voor welke situatie jij op zoek bent naar een Jobe kneeboard. Weet dus dat er verschillende producten zijn die passen bij verschillende situaties. Daarbij dien je goed te kijken naar het minimale drijfvermogen omdat ook hier onderscheid in wordt gemaakt. Ik hoop dat je door mijn tips een goed beeld hebt gekregen van de mogelijkheden. Voor verder advies zou ik altijd in gesprek gaan met een gespecialiseerde verkoper. Hij of zij kan je vast alles vertellen dat je wil weten voor het aanschaffen van jouw nieuwe board!