Turkije: heerlijk vakantieland en goedkope tickets!

Ga jij ook binnenkort op vakantie? Turkijke is echt mijn favoriete vakantieland. Elk jaar ga ik er naar toe, ook omdat mijn familie er woont. Dus elk jaar ben ik weer opzoek naar de goedkoopste tickets Turkije. Het ene jaar waren ze makkelijk te vinden en het andere jaar niet. Totdat ik de website van Triptime ontdekte!. Sindsdien heb ik elk jaar goedkope tickets naar Turkije en kan ik heerlijk ontspannen op vakantie gaan.

Tickets Turkije kopen

Het kopen van een ticket naar Turkije is natuurlijk niet moeilijk. Op de website kan je gewoon de datum invullen dat je wil gaan en doet de zoekmachine de rest. Het kan helpen om te vertrekken van een ander vliegveld zoals Dusseldorf. Dan krijg je vaak goedkopere vluchten. Heb je daar geen zin in? Dan vlieg je toch gewoon lekker vanaf Schiphol! Je kunt je vakantie zo makkelijk maken als je zelf wil. Ik vind het soms wel waard om van een andere luchthaven te vertrekken. Ik plak er dan meestal een dag aan vast om daar ook de omgeving te verkennen.

Turkije, vakantieland van je dromen

Waarom ik Turkije het beste vakantieland vind? Nou, afgezien van het feit dat mijn familie er woont, is het gewoon super veelzijdig. Je hebt mooie natuur, prachtige stranden, heerlijk eten, lieve mensen en lekker warm weer. Kortom: alle ingredienten voor een topvakantie! Als je geen zin hebt om aan de stranden te hangen kan je natuurlijk ook naar Istanboel gaan. Dit is de ultieme mix tussen oost en west en maakt het een heel bijzondere stad om in te verblijven. De stad is het economische, culturele en historische centrum van Turkije. Istanboel is verdeeld over twee continenten, en wordt verdeeld door de Bosporus. Hier vind je zowel moderne westerse invloeden als traditionele oosterse invloeden. Al sinds het ontstaan van het Byzantijnse Rijk in de 7e eeuw speelt Istanboel een belangrijke rol in de geschiedenis van de menselijkheid, en daarom wordt het vaak ook wel het tweede Rome genoemd. Istanboel is een stad die nooit slaapt, en die zowel moderne als traditionele stijlen biedt. Ben je hier eenmaal geweest, dan zul je vast weer terugkeren.

Zon, zee, strand

Zoals ik al zei is Turkije ook heel geschikt voor zonvakanties. Je kunt heerlijk verblijven aan één van de vele badplaatsen zoals Antalya. Dit wordt ook wel de parel van de Turkse Riviera genoemd. Dankzij het heerlijke mediterrane klimaat en de stranden is Antalya uitgegroeid tot één van de populairste en leukste badplaatsen in Turkije. Maar er zijn ook nog andere badplaatsen zoals Side en Bodrum. Je kunt het beste eerst even kijken waar je naar toe wilt, voordat je het vliegticket boekt. Zo ga je goed voorbereid op reis. Eenmaal in Turkije, mag je je lekker overgeven aan het klimaat, de cultuur en het heerlijke eten. Een vakantie zoals je hem nog nooit beleefd hebt!