Aankopen en onderhouden van een Apple product

Het kopen van je eerste Apple apparaat is een grote investering, maar uit ervaring blijkt dat het deze investering vaak meer dan waar is. Het is niet voor niets dat Apple een van de best verkopende merken is. Naast de welbekende IPod Touch en de reeks IPhones bied Apple ook computers en smartwatches aan binnen hun assortiment. In dit artikel staan een aantal tips over het aanschaffen van een Apple product en het onderhouden van de aankoop.

Kopen

Waar koop je je eerst Apple product? Bij de meeste consumenten zijn de Apple verkooppunten in de winkels van Media Markt zeer bekend. Als kind speelde je hier met de IPod Touch, en nu ben je klaar voor een echte aankoop. De producten bij Media Markt zijn nieuw, dus duurder ga je ze niet vinden. Apple heeft een aantal officiële reselers. Dit zijn winkels die tweedehands Apple spullen verkopen, en zijn goedgekeurd door Apple zelf. Er zijn soms ook nieuwe producten te vinden, maar door de goede opknapbeurten die de apparaten krijgen is het verschil eigenlijk niet te zien. Deze tweedehands apparaten staan bekend als ‘refurbished’ en schelen vaak in prijs met nieuwe producten.

Alles van Apple

Je hebt je MacBook gekocht en wil deze laten samenwerken met andere apparaten in je huishouden. Apple heeft een samenwerking tussen haar producten mogelijk gemaakt. Je kan hierbij denken aan het Airdroppen van gegevens van je IPhone naar je MacBook, of het streamen naar de AppleTV. De prijs zal ietwat verschillen met goedkopere varianten, maar de samenwerking en kwaliteit die je ervoor terugkrijgt is het overwegen waard. Er is heel veel informatie te vinden op het internet hoe je dit het beste kan opzetten.

Onderhouden

De kwaliteit die Apple meegeeft aan haar producten zorgt voor onderhoud dat zeer goed bij te houden is. Toch kan een ongelukje in een klein hoekje zitten. Je bent aan het thuiswerken op je MacBook, en schuift deze even opzij om wat te gaan eten. Helaas was de rand van de tafel dichterbij dan je had verwacht en je MacBook valt ervan af. Een grote barst dwars over je scherm, wat nu. De reparatieservice van Apple zelf is redelijk prijzig. Er zijn even goede, maar goedkopere, bedrijven die je MacBook scherm vervangen. Dit kan veel geld schelen, en geld besparen houden we allemaal van. Dit waren een aantal tips over het aankopen, gebruiken en onderhouden van je Apple product(en). Apple kan het best worden ervaren in het gebruiken van één van de producten.