Een klein bedankje is altijd een goed idee!

Soms wil je gewoon iemand bedanken. Of diegene nou op je hond, kat of kinderen heeft gepast, de auto heeft gewassen, aan het einde van jouw bruiloft of gewoonweg altijd voor je klaar staat, een bedank cadeautje is altijd een goed idee. Iedereen houdt immers af en toe van een kleine waardering. Hieronder inspiratie voor jouw volgende cadeautje.

Chocolade

We beginnen deze lijst met iets waar ‘bijna’ iedereen wel van houdt – chocolade. Zoals het spreekwoord zegt: Liefde gaat immers door de maag. Met de aankomende kerstdagen is het bijvoorbeeld leuk om kleine chocolade bedankjes op te hangen aan de kerstboom en aan het einde van de kerstviering uit te delen. Een standaard chocoladereep is natuurlijk wel een beetje saai. Er zijn genoeg website die gepersonaliseerde chocolade cadeautjes maken. Google maar eens op ‘bedankt chocolade’.

Een klein gebaar

Een klein gebaar voor iemand die misschien niet om de hoek woont is een lief kaartje met een mooie bedank tekst. Dit is een leuk idee voor het bedanken van een kleinere daad. Een standaard tekst is natuurlijk wel een beetje makkelijk. Bedenk iets creatiefs, zoals de 4 redenen waarom je zo dankbaar bent.

Bloemen

Een extra fleurig cadeau is het altijd populaire boeket. Geef het bedankje een speciale Touch door er bijvoorbeeld een kaartje of ander klein cadeautje bij te voegen. Het is natuurlijk leuk om naar de lokale bloemwinkel te gaan en zelf de ideale bos rozen te kiezen. Hier echt geen tijd voor? Je kunt ook altijd nog kiezen voor een online bezorgservice die verse bloemen tot aan de deurmat thuis leveren.

Cadeaubon

Weet je nou echt niks ‘origineels’ om cadeau te doen? Of weet je simpelweg niet waar de persoon in kwestie echt van houdt? Geef gewoon een cadeaubon van bijvoorbeeld de Douglas of andere parfumerie. Om iemand echt lekker in de watten te leggen is het ook leuk om een dagje naar de spa of sauna in de vorm van een cadeaubon te geven.

Wijnen, wijnen, wijnen

Een tripje naar de gall & gall geeft al snel genoeg inspiratie voor een heerlijk speciaal biertje of flesje wijn. Een heerlijk bedankje om lekker knus thuis van te genieten onder het genot van een kaasplankje of andere borrelplank.

Een bedankje hoeft niet iets groots of duurs te zijn. Het belangrijkste is dat je laat zien waarom en waarvoor je dankbaar bent. Iedereen vindt het immers leuk om af en toe ongevraagd waardering te krijgen.