Een tegelspreuk: geschikt voor elke gelegenheid!

Je kent ze vast wel: de tegeltjes met daarop een originele, grappige, ludieke spreuk. Ze zijn te gebruiken voor diverse gelegenheden. Enkele spreuken je tegenkomt op tegeltjes zijn: 'Eigen haard is goud waard', 'Geduld is een schone zaak, maar je moet er wel de tijd voor hebben' en 'Het leven is als het zingen van een lied, dat je niet gerepeteerd hebt.' Je kunt deze aan iemand geven die jarig is, zijn/haar jubileum viert, als kraamcadeau, aan je vriend, noem maar op. Het is zelfs mogelijk online je eigen tegeltje te ontwerpen. Op die manier maak je het tegeltje extra persoonlijk. Een bedrukt tegeltje met Delfts blauw patroon is een ideaal geschenk. Nog enkele tegelspeuken: 'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd', of 'Geluk moet je zelf maken.'

Wat kost een online tegeltje ontwerpen?

Er zijn diverse websites waar je een mooi tegeltje kunt ontwerpen, soms zelfs met een foto erbij. Voor rond de 8 euro kun je al een tegeltje laten bedrukken, daar komen dan nog wel de verzendkosten bij. De tegels worden gemaakt van geglazuurd aardewerk. Ze zijn ook geschikt als huwelijkscadeau, met een mooie spreuk erop. En wat dacht je van een tegeltje bedrukken voor vader- of moederdag, om jouw vader of moeder te laten weten dat je veel van ze houdt! Indien je zelf geen tekst weet kun je online veel inspiratie vinden, of kies gewoon voor kant en klare tegeltjes met pakkende tegelspreuken. Je zult de ander er gegarandeerd blij mee maken. Ook tegeltjes als bekroning van een goede vriendschap zijn erg waardevol om te geven én te krijgen, dus dit zal door de ander zeker gewaardeerd worden. Zoals je kunt lezen zijn tegelspreuken eigenlijk voor vrijwel elke gelegenheid geschikt. 

Wil je een kraamcadeau laten bedrukken?

Je kunt ook online een badjas laten bedrukken; dit is zeer toepasselijk als kraamcadeau. Een baby badjas kun je bestellen in allerlei kleuren. Roze, babyblauw of zachtgeel bijvoorbeeld. Je kunt de naam van de kleine er mooi op laten borduren, of laten bedrukken. Een lieve, zachte babybadjas met een naam als Lisa, Lisette of Leonie, het zal zeker in de smaak vallen bij de aanstaande ouders van de baby. En jongensnamen als Ruud, Bob, of Josje; zo'n een lieve jongensnaam op een zacht jasje is het ideale kraamcadeau. Wie vindt dat nu niet leuk? De baby kan zich waden in een zacht jasje met zijn of haar eigen naam erop, super origineel! Als de ouders de baby gebadderd hebben kunnen ze hem/haar daarna meteen de babybadjas aantrekken. Een warme babybadjas zal comfortabel aanvoelen voor de baby. Deze heeft het immers graag lekker warm en dat gaat zeker lukken met zo'n stoere babybadjas met naam erop. Overigens kun je online nog veel meer laten bedrukken. Of je nu kiest voor tegelspreuken, een babybadjas of andere gadgets, zoiets is altijd een geschikt cadeau. Ook voor diverse bedrijfsdoeleinden kun je veel laten bedrukken, oriënteer je online voor de mogelijkheden.