Gps tracker: veilig en handig

Particulieren gebruiken GPS veel. Zeker de laatste jaren is het gebruik op online apparaten enorm toegenomen. Denk aan het navigeren met reis apps of social media. Toch wordt het niet alleen maar door particulieren gebruikt, maar ook door bedrijven. Ik kan zelfs met zekerheid zeggen dat dit door heel veel bedrijven al wordt gebruikt. Wil je meer weten over hoe dit zit? Lees dan hieronder verder over de auto gps tracker voor bedrijven.

Auto gps tracker

Voor werkgevers kan het heel prettig zijn om controle uit te oefenen over hun eigen bedrijf. Het bedrijf is namelijk toch ontstaan door een bepaalde passie, waardoor het bedrijf vaak behandeld wordt als de baby van de eigenaar. Ook als ouder wil je via een babyfoon controle uitoefenen op je baby en dat is een mooie metafoor voor hoe het voor werkgevers ook voelt. Als werkgever kun je natuurlijk niet alle controle op je werknemers en je bedrijf uitoefenen, maar deels kan dit wel. Zo kun je bijvoorbeeld met de Gps trackers controle uitoefenen over de voertuigen in je bedrijf tijdens de werktijden. Via dit systeem, wat heel veel handige functies heeft, heb je dus toch een beetje de controle die je graag wil.

Functies

Het systeem heeft dus allerlei handige functies, voor zowel de werkgever als de werkgever. Allereerst bevat het systeem dus de Gps functie, waarmee de voertuigen constant gevolgd kunnen worden. Dit geeft vooral voordelen voor de werkgever om dus de controle uit te oefenen, maar ook om te checken of bepaalde producten wel goed aankomen enzovoort. Daarnaast bevat het systeem een functie, zodat de chauffeurs aangestuurd kunnen worden. Dit maakt het werk van de chauffeur en de werkgever makkelijker, doordat er heldere, snelle en directe communicatie is. Tot slot bevat de Gps tracker ook software systeem waardoor routes en rittijden worden opgeslagen. De werknemer heeft hier vooral voordeel van, omdat hij dit niet handmatig hoeft te registreren, minder handelingen hoeft uit te voeren en netjes wordt bericht als hij/zij pauze moet nemen.

Veilig en geld en moeite besparend

Het Verizon Connect software systeem met de Gps tracker biedt dus vele functies, waarvan ik een aantal nog niet eens heb genoemd. Het zorgt dat de chauffeurs veilig werken en minder snel ongelukken maken. En daarnaast maken ze het werk van de chauffeurs dus iets gemakkelijker. Het tonen van deze interesse naar je werknemers/chauffeurs zal veel invloed hebben op de werkprestaties en motivatie. Dit is dus als werkgever enorm interessant. Daarnaast bespaart het systeem veel tijd. Hierdoor heb je als werkgever weer tijd voor andere dingen in het bedrijf, brainstormsessies of afspraken met klanten. Tot slot zorgt het systeem voor juridisch minder zorgen. Door de seintjes die aan de chauffeurs worden gegeven om pauze te houden voldoe jij namelijk als werkgever ook aan de wettelijke maximaal aantal rij-uren van je werknemers. En het systeem kan bij schade handig zijn omdat door de opslag van informatie makkelijk is aan te tonen wie de schade heeft gemaakt en hoe een ongeluk gebeurd is. Dit voorkomt veel gedoe in de rechtszaal, want daar zit je als werkgever natuurlijk niet op te wachten.