Alles wat je moet weten over Hulc

Bloggers en andere influencers zijn tegenwoordig dé manier om snel online bekend te worden. Het is altijd tijdrovend en onzeker geweest om ze te vinden en een deal met ze te sluiten, daarom is Hulc.nl opgericht. Met Hulc vind je namelijk razendsnel jouw ideale blogger voor jouw product of dienst. De publishers schrijven een blogpost op hun website en promoten daarmee jouw business. 

Hulc is een marktplaats waar hun adverteerder koppelen aan publishers. 

Hoe werkt het?

Hulc is altijd op zoek naar goede bloggers, websites en online magazines die voor een vergoeding andere websites willen promoten. Hulc kan je begeleiden in het vinden van samenwerkingen met interessante bedrijven. Er zijn drie eenvoudige stappen over hoe het werkt:

1. Plaats een campagne

Op Hulc kun je eenvoudig en snel een campagne starten. Vertel in je campagne waar je naar op zoek bent. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je op zoek bent naar naamsbekendheid, social media exposure of een SEO- boost voor je website. Zodra de campagne is geplaatst gaat het systeem op zoek naar de perfecte promotiekanalen voor jouw website. 

2. Ontvang voorstellen

Bekijk de profielen en voorstellen van publishers. Je ontvangt voorstellen van relevante publishers met echte websites, echte bezoekers en autoriteit. Jij bepaalt met wie je een deal wilt sluiten en waarmee je akkoord gaat.

3. Blogger gaat aan het werk

Zodra je afgerekend hebt gaat de blogger direct aan de slag. Vervolgens hoef je alleen nog te controleren of alles naar wens is.

 

Met Hulc verzorg je dus makkelijk, veilig en snel je externe content!

Wat kun je met Hulc?

1. Kiezen uit meer dan 2000 publishers

Alleen de beste bloggers en influencers zijn toegelaten tot Hulc.

2. Hoge kwaliteit linkbuilding

Laat top-websites jouw product of dienst promoten vanaf top SEO-pagina’s.

3. Meer naamsbekendheid

Publishers kunnen jouw product of dienst promoten bij hun lezers/volgers.

Wat voor publishers vind je op Hulc?

Publishers zijn bijvoorbeeld bloggers, influencers of relevante websites, eigenlijk iedereen die bereid is om jouw product of dienst online te promoten. De focus van Hulc op publishers ligt heel duidelijk op blogs: promoot je website via andere websites.

Services om je business een boost te geven

Hulc heeft een aantal service om je te helpen aan meer naamsbekendheid, meer bezoekers en meer leads, onder andere managed campagne en gratis advies. Bij managed service doet Hulc de onderhandelingen voor jou, zorgt voor de communicatie en staat Hulc je bij om de beste blogger te vinden die bij jouw product of dienst past. Ook de kwaliteitscontrole is hier onderdeel van. Hulc managed is maandelijks opzegbaar en geen plaatsing betekent uiteraard geen betaling.

Managed campagne

Laat jouw campagnes opzetten en beheren. Dit doet Hulc door middel van:

 

  • Intake om je wensen en budget te bepalen.

  • Uitzetten campagne.

  • Voorselectie maken van de beste bloggers.

  • Na overleg de (beste) blogger aan het werk zetten.

  • Controle op blogs.

  • Eindrapportage van het geleverde werk.

Gratis advies

Als je meer wilt weten over hoe het platform werkt of heb je vragen over voorstellen van publishers, dan geeft Hulc gratis advies en uitleg. Het advies kan je krijgen via de chat, mail of telefoon.

Conclusie

Hulc heeft een grote database waar je gratis de beste publishers kunt vinden. Een marktplaats voor adverteerders en publishers. Hulc helpt een handje om tot een samenwerking te komen. Dit is voor de adverteerder gemakkelijk en snel. Hulc richt zich vooral op bloggers die het product en/of dienst van de adverteerder kunnen promoten.