Items die je look af kunnen maken!

Vanaf jongs af aan ben ik al veel bezig met kleding en mijn outfits. Ik vond het als tiener altijd heerlijk om eindeloos door tijdschriften te bladeren en inspiratie op te doen. Inmiddels ben ik, na het doorspitten van allerlei tijdschriften en het maken van verschillende moodboards, dan ook erg creatief geworden in het samenstellen van mijn outfits en looks. Daarom heb ik voor jullie in deze blog een aantal accessoires op een rijtje gezet die vaak vergeten worden, maar je outfit echt geweldig afmaken! Welke items dat zijn en hoe je ze kunt stylen? Lees dan snel hieronder verder.

Sieraden

De meeste voor de hand liggende items waarmee je je look af kunt maken zijn sieraden. Een chique parelketting, grote urban creolen of subtiele ringetjes kunnen een groot verschil maken. Maar het sieraad wat vaak vergeten wordt en wat ik enorm zonde vind, is de armband! Armbanden heb je in allerlei soorten en maten en doordat ze los rond je arm hangen geven ze een speels effect aan je look. Een dames armband zilver kan je bijvoorbeeld in een subtiel model met kettinkje kopen, maar veel leuker is om zo’n bewegende slavenarmband te kopen die danst om je arm! Ook voor heren zijn sieraden toonaangevend. Kijk maar is naar heren armband graveren voor stoere persoonlijke heren armbanden. Online armbanden kopen doe je gemakkelijk en snel bij Kaya Sieraden.

Sjaaltjes

Daarnaast kan je met sjaaltjes op heel veel verschillende manieren een outfit afmaken. Dit heeft een vriendin van mij mij laatst geleerd! Je kunt ze namelijk op veel verschillende manieren knopen en om veel verschillende dingen. Zo kan je bijvoorbeeld je sjaaltje om jezelf knopen, maar je kan deze ook aan een tas hangen! Als je het sjaaltje bij jezelf wil knopen kan je ook nog kiezen tussen om je nek, in je haar als bandana, door je lusjes als riem en nog veel meer. Op die manier zorg je er ook voor dat, als je het sjaaltje meerdere dagen achter elkaar draagt, men toch niet het idee heeft dat je steeds hetzelfde aan hebt. Tot slot heb je sjaaltjes natuurlijk in allerlei verschillende stofjes, kleuren en patroontjes waardoor je enorm veel kunt variëren.

Riemen

Tot slot vergeten veel mensen om mij heen hoeveel een riem kan doen voor je outfit! Riemen zijn er namelijk niet alleen voor praktische redenen en om dus je broek omhoog te houden. Nee, riemen kunnen ook heel stijlvol zijn mits je er goed gebruik van maakt. Ook op deze manier kan je bepaalde kledingstukken op verschillende manieren dragen en accentueren wat je wil accentueren. Heb je een hele wijde jurk of oversized blouse? Dan kan je dit combineren met een brede taille-riem zodat je taille benadrukt wordt. En heb je een lage denim jeans die mooi op je heupen hangt? Dan kan je dit ook benadrukken, maar door het gebruik van een gewone of wat dunnere broeksriem.