Osprey backpacks

Osprey backpacks zijn er voor jouw comfort

Wanneer je besluit om een flinke wandeling te maken, een écht flinke wandeling dus, naar Santiago de Compostela bijvoorbeeld, heb je een goede rugtas nodig. Osprey backpacks zijn uitermate geschikt voor dit soort wandelingen. Je kunt er je hele hebben en houden in meenemen, zonder dat je er iets van merkt tijdens het lopen. Osprey backpacks zijn dus echt gemaakt voor wandelaars. Of je nu het Pieterpad gaat lopen of gaat hiken in de Ardennen of Alpen, met zo’n rugtas kom je er wel!
Osprey backpacks

Lekker wandelen met lege handen

Het probleem van het maken van een flinke wandeling of hike is dat je onderweg spullen nodig hebt. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om voor de luxe-versie te gaan en je koffer(s) van hotel naar hotel te laten brengen terwijl je zelf loopt. Maar je kunt ook zelf je spullen met je meedragen. Gewoon, op je rug. Het is dan echter weer wel van belang dat je een goede rugtas hebt. Een die op jouw maat te maken is en die comfortabel zit. Ook nog na een wandeling van heel veel kilometers, al dan niet door onherbergzaam terrein. Osprey backpacks weet precies wat jij nodig hebt onderweg. Deze rugtassen zijn zo goed uitgedacht, dat menig hiker er veel gelukkiger van wordt.

Brede banden en een band om je heupen

Schouderbanden maken of breken je wandeltocht. Oké, nadat je goede schoenen hebt geregeld dan. Maar goed. Als de rest van je outfit in orde is en je gaat wandelen met een goedkope rugtas, kom je toch van een koude kermis thuis. Je zult aan het eind van de dag zoveel pijn in je schouders, rug en heupen hebben, dat je de volgende etappe liefst over zou slaan. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Osprey backpacks heeft brede, verstelbare schouderbanden ontwikkeld en een extra band voor om je heupen. Zo zorg je ervoor dat de tas goed op je rug blijft zitten en je schouders niet al het gewicht hoeven dragen.

Osprey backpacks zijn er voor vrouwen en mannen

De bouw van vrouwen en mannen is totaal anders. Ook al lijken we in de basis natuurlijk best op elkaar. Mannen hebben over het algemeen een langere, bredere rug dan vrouwen en zullen dan ook andere eisen aan een tas stellen. Uiteindelijk maakt het niet echt uit welke tas je kiest, als je maar gaat voor een tas die je écht past.