Een gepersonaliseerde kussensloop met foto is een cadeau voor een speciaal iemand

Cadeautips voor papa of mama kunnen net zo uniek zijn als de persoon aan wie je het geeft. Als je weet dat papa houdt van een lekkere koffie, dan zou een gepersonaliseerde mok met naam een geweldig cadeau zijn! Als vader een fanatiek sportfan is, dan kun je een shirt voor hem vinden met zijn favoriete nummer erop en zijn eigen naam. Een gepersonaliseerde mok klikt misschien traditioneel, maar het is een uniek cadeau waar hij nog vele jaren van zal houden en die hij zal gebruiken. Je kunt een verscheidenheid aan mokken met naam en foto ontwerpen vinden. Tegenwoordig is ook een kussensloop met foto een veel gekozen cadeau.

Waarom een mok of kussensloop met foto?

Als je cadeau-ideeën zoekt die veel gebruikt gaan worden dan is zowel een mok met naam als een kussen met foto een goed cadeau. Voor cadeau-ideeën voor Vaderdag of Moederdag is een gepersonaliseerde kussensloop een superleuke optie. Kies een leuke foto en deze wordt heel veel gezien.

Een set kussens

Naast een kussensloop voor de slaapkamer kun je natuurlijk ook een set kussens met foto bedrukken. Er zijn veel dingen die je zou kunnen proberen om jouw unieke design te maken. Wat dacht je van een foto van je vader en je moeder op beide kussens? Ideaal, want dan zijn ze letterlijk een “setje”. Ook voor jou en je partner is dit een leuk cadeau. Het personaliseren van je cadeau laat zien dat je wat extra tijd en aandacht in je cadeau steekt. Als je niet weet wat je voor je vriend of vriendin moet kopen of als je geen cadeau-ideeën meer hebt, waarom zou je dan niet overwegen om een foto van jullie twee op een gepersonaliseerde kussensloop te doen? Dit is het ultieme cadeau voor jouw “speciale persoon” en iets wat hij of zij altijd zal onthouden wanneer degene zich in zijn favoriete kussen nestelt.

Een romantisch boek

Als je iets aan je man of vriend wil schenken wat een verhaal vertelt, zoek dan niet verder en maak met jullie foto’s een prachtig boek. Anders dan sommige vrouwen denken, houden mannen absoluut van het lezen van boeken, dus zorg ervoor dat je hem er een schenkt met een paar hele goede foto’s erin, maar vergeet ook zeker de verhalen niet. De cadeau-ideeën hierboven zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Daarnaast is het leuk om dit soort cadeaus aan een “setje” cadeau te doen. Zelfs om aan jezelf en je partner te geven zijn dit soort cadeaus ideaal. Misschien lijkt een foto printen wat “cheesy” maar wanneer de foto leuk is, zul je het zeker kunnen waarderen.