Hoe je een vrijgezellenfeest organiseert

Doe het goed

De meeste leken denken dat het plannen van een vrijgezellenfeest een eenvoudige taak is, vergelijkbaar met het organiseren van een viertal voor een rondje golf, of een bankoverval plegen in een slaperig stadje in New Hampshire. Maar daarom zijn de meeste leken niet uitgenodigd om met vrijgezellenfeestideeën te komen.

Laat het niet in de war raken: het plannen van een vrijgezellenfeest is een van de meest genuanceerde, gecompliceerde en gevaarlijke dingen die een man-persoon ooit zal doen. Daarom heb ik deze storingsvrije handleiding voor het hele proces gemaakt. Volg het onderstaande advies, en je kunt er redelijk zeker van zijn dat je vriend de tijd van zijn leven zal hebben, en uiteindelijk geen spijt zal hebben dat hij jou kiest als beste man over Chad.

Las Vegas

Sommige vrijgezellen laten het over aan hun planners, maar die mensen zijn dom. Als u dit gesprek begint, moet u een goed idee hebben van drie plekken of bestemmingen * op basis van de interesses van de bachelor en deze aan hem presenteren. Door hem die opties (en de redenering voor elk) te geven, creëer je de illusie dat je hem de controle overgeeft, terwijl je hem ook binnen de parameters houdt die je hebt gekozen. Dit is belangrijk omdat sommige vrijgezellen niet meer potentieel fantastische bossen kunnen zien omdat alle bomen advertenties voor Las Vegas op hen hebben. Ik lees eigenlijk rechtstreeks uit The Art of War.

Daarna kies je een datum die werkt voor de vrijgezel, die ten minste zes weken in de toekomst ligt en niet valt tijdens een normale vakantie of een populair vakantieweekend dat mensen misschien al een rondreis hebben gepland.

* Een korte opmerking over bestemmingen voor vrijgezellenfeesten: als hij naar een internationale bestemming wil, is dat prima, maar je moet hem laten weten dat dit de groep met ten minste de helft of meer zal verminderen en uitsluiten blutte mensen en de meeste mensen met kinderen . Tenzij hij gewoon naar een hut wil gaan en raar wil worden, zou je plaatsen moeten aanbieden waar je veel activiteiten in de nabijheid kunt doen, kosten niet onbetaalbaar zijn en meisjes bestaan. Universiteitssteden, steden met een warm klimaat en goede barscènes, enz. We zijn hier niet om je een lijst met steden te geven, omdat we willen dat je creatief bent en de belangen van je vriend uitwerkt.